Új videoklip: Amíg él a remény

Videoklip: TIME TO GO

Az új nagylemez: MAJSAI GÁBOR - HANGULATOK

HANGULATOK2016 talán legjobban várt albuma novemberben jelenik meg. Majsai Gábor kétszeres aranylemezes, Emerton díjas előadó, nagyzenekari jazz estek sztárvendége az utóbbi években a swing műfaj nagykövetévé lépett elő: nem csupán big band formációkkal, de kisebb zenekari produkcióival az élő, színpadi zene meghatározó alakjává vált, a 90.9 Jazzy rádió állandó vendége, igényes és ízlésformáló műsoraival a hazai könnyűzenei élet megkerülhetetlen klasszikusa.

Legújabb albumát szerzőként is jegyzi: a Hangulatok színes zenei kavalkádja méltán reprezentálja az énekes-zeneszerző elképesztően egyedi zenei világát. Könnyed eleganciával viszi tovább a tőle megszokott veretes hangzású swingek, bossa novák vagy latin ritmusok életérzését egy új, 21. századi megszólalás felé: miközben továbbra is hangsúlyos szerepet kapnak a dalokban a klasszikus hangszerek, dübörög az electro swing. Egy nagyformátumú zenész pályájának meghatározó élményeiből, hangulataiból kapunk ízelítőt, aki ugyanolyan mesterien zenél a legegyszerűbb gitárdallam kíséretében, mint a legrafináltabb zenekari háttérrel. Ha úgy tartja kedve, a blues sötét árnyai közül is képes átrepíteni akár a diszkó varázsába, nem riad vissza a stílusoktól, nem hátráltatja a sokszínűség, úgy zenél, ahogy kedve tartja. Nem kötik szabályok, nem igazodik trendekhez… maga alkot trendet.

Ő A Majsai. Az ő Hangját és Hangulatait őrzi az új album.

Érkezik tehát a vadonatúj korong 11 új dallal és egy bónusz meglepetéssel!
Előrendelhető e-mailen: majsai@chrisco.hu -n vagy a http://majsaigabor.hu/kapcsolat oldalon.

Hallgass bele:

Majsai Gábor - HANGULATOK

2016 talán legjobban várt albuma novemberben jelenik meg.

Események, Aktualitások

Klippremier 2.0!

Klippremier 2.0 - What If...?

Klippremier 2.0! Az egyik legkedvesebb dalom angolul, egy új mozifilmben, melynek címe What If...? Rendező: Juszt Balázs.

Posted by Majsai Gábor on Thursday, June 23, 2016

Az egyik legkedvesebb dalom angolul, egy új mozifilmben, melynek címe What If...?

Rendező: Juszt Balázs.

DALPREMIER!!!

DALPREMIER - Angyal

Fogadjátok szeretettel vadonatúj szerzeményemet, mely az Angyal címet kapta. Ez a 2016-os esztendő egyik nagy meglepetése hűséges rajongóimnak. Nagy öröm, hogy a média elismert szakemberei egy emberként állítják: "már az első taktusa is slágergyanús" az új dalomnak. Ha ti is így gondoljátok, kérlek osszátok meg véleményeteket itt az oldalon.

Posted by Majsai Gábor on Thursday, June 23, 2016

Fogadjátok szeretettel vadonatúj szerzeményemet, mely az Angyal címet kapta. Ez a 2016-os esztendő egyik nagy meglepetése hűséges rajongóimnak. Nagy öröm, hogy a média elismert szakemberei egy emberként állítják: "már az első taktusa is slágergyanús" az új dalomnak. Ha ti is így gondoljátok, kérlek osszátok meg véleményeteket itt az oldalon.
zene: Majsai Gábor
szöveg: Hefelle Krisztina
Chrisco Produkció
2016

Világsztárokkal szerepel egy lemezen Majsai Gábor!

Ella Fitzgerald, Melanie C és az Evertything But The Girl mellett magyarul énekel

„Csoda” – talán ezzel a kifejezéssel lehetne jellemezni, ami Majsai Gáborral az elmúlt hetekben történt. Az interneten talált rá egy világhírű lemezkiadó, akik egy dupla válogatás CD-re olyan sztárok mellé válogatták be az énekest, mint Ella Fizgerald, Melanie C, vagy az Everything But The Girl. Mindezt egy magyar nyelvű dallal...

A világ minden országában megjelent a „Beautiful Cover Version” című dupla válogatás CD, amelyre Gábor dala, a Cseppnyi Mennyország is rákerült.

„Óriási megtiszteltetés ez számomra – mondja Gábor. – Eddig azt hittem, ilyen csak a filmeken létezik, de ezek szerint mégsem. Egy neves német lemezkiadó az interneten talált rá a dalomra, s annyira megtetszett nekik, hogy felvették velem a kapcsolatot az engedélyek miatt. Hatalmas dolog, hogy a világon mindenhol, Japántól Amerikáig ott leszek egy magyar nyelvű felvétellel. Ez külön öröm, hiszen mindig magyarul szerettem a legjobban énekelni, a producereknek pedig eszükbe sem jutott újraénekeltetni velem. Az pedig már csak hab a tortán, hogy kedvenc - szintén világklasszis - pozanosom - Nils Landgren is szerepel a lemezen. Velem együtt.

A zenész rajongói roppant büszkék, Gábor hivatalos oldalán a következőket írták:
„A tehetség megtalálja az útját. Nem lehet elfojtani”.
„Gábor sikere az egész ország sikere. Legyünk nagyon büszkék rá!”

A dal az Amazonon is megtalálható: www.amazon.com

Üdvözlök mindenkit!

Megújult arculattal, folyamatosan frissülő tartalommal köszöntök minden látogatót oldalamon, ahol nem csupán a grafikai megjelenés kapott alapos ráncfelvarrást, de a teljes médiatartalom és kommunikációs struktúra is az igények alapján mozdult el egy hatékonyabb irányba.

Minden esemény, aktualitás, a legfrissebb hang- és videóanyagok továbbra is folyamatosan elérhetőek, változatlan a lemezrendelési funkció, és egyre bővül az oldalhoz kapcsolódó képgaléria, ugyanakkor interaktívabbá kellett válnunk
a legfrissebb trendek mentén.

Ezért azonnali Facebook-kapcsolódás teszi lehetővé a hírek, események közzétételét, véleményezését, üzenetek váltását stb. Ezzel a lehetőséggel minden érdeklődő első kézből értesülhet az aktuális koncertekről, médiamegjelenésekről, egyéb eseményekről.

Kellemes szórakozást kívánok.

Majsai Gábor

Hírek, Interjúk

Elérhetőségek

Rendezvényekkel és lemezrendeléssel kapcsolatos információk az alábbi elérhetőségeken.

CHRISCO Produkciós Iroda

Postacím: 1064 Budapest, Izabella utca 78.

Telefon: +36 30 274-0395

E-mail: majsai@chrisco.hu

    HANGULATOK

    Már előrendelhető az új lemez

    A lemez rendeléshez kattintson ide

    Majsai Gábor - HANGULATOK

    2016 talán legjobban várt albuma novemberben jelenik meg.

    Posted by Majsai Gábor on Thursday, Nov 1, 2016

    Események, Koncertek

    A legfrissebb események, koncertek eléréshez kattints ide

    Médialejátszó

    Swing & Boogie

    A 2008-ban aranylemezzé vált Swing, swing, swing után 2010 novemberben a boltokba került a vadonatúj album, “Swing és a Boogie” címmel.

    Néhány jól ismert klasszikus mellett elsősorban új dalok kaptak rajta helyet igényes zenekari hangszerelésben. Újra swing, de immár könnyedebb, boogie-woogie elemekkel, hol kellemes latin gitárral, hol lágy női vokálkísérettel.

    további részletek...

    Facebook