ÚJ! Swing és a Boogie (Album: Swing és a Boogie) ÚJ! Cseppnyi Mennyország (Album: Swing és a Boogie) ÚJ! Monte Carlo (Album: Swing és a Boogie) ÚJ! Örökös Álmodozók (Album: Swing és a Boogie) ÚJ! Veszíts El (Album: Swing és a Boogie) ÚJ! Micsoda Este Volt (Album: Swing és a Boogie) ÚJ! Karácsonyi Mese (Album: Swing és a Boogie) Arccal a falnak, kezeket fel (Album: Swing, Swing, Swing) Ne keress soha többé már (Album: Swing, Swing, Swing) Swing, swing, swing (Album: Swing, Swing, Swing) Vár egy másik út (Album: Swing, Swing, Swing) Rázd velem (Album: Póker) Jöhet a zápor (Album: Póker) Póker (Album: Póker) Ne kérdezd miért van így (Album: Póker) Havanna rádió Sexbomb Egy icipici szerelem (Album: Mega Hits) Rossz pénz (Album: Dés 2:Évek óta már / Üvegtigris filmzene) 64579 A jövő (Album: Leonard Cohan emléklemez) Vadabbik énem (Album: Vörös István Jubileum) Amíg nem szakad, nem törik, nem reccsen (Favágók) Összebújni valakivel (Favágók) Megőrjít a filózás (Favágók) A múlt varázsa (Album: BaráTom Jones) Várj még rám (Album: BaráTom Jones) Emlék (Album: Besenyő Blues Band AHA) Igyál még (Album: Besenyő Blues Band AHA) Szivatódal (Album: Besenyő Blues Band AHA) Archív (Wastaps)
Swing és a Boogie - Videoklip

Weboldalamon megrendelhető az album. A rendeléshez kattintson ide!

Get Adobe Flash player
Swing és a Boogie

SWING & BOOGIE

A 2008-ban aranylemezzé vált Swing, swing, swing után idén novemberben a boltokba került a vadonatúj album, “Swing és a Boogie” címmel.

Néhány jól ismert klasszikus mellett elsősorban új dalok kapnak rajta helyet igényes zenekari hangszerelésben. Újra swing, de immár könnyedebb, boogie-woogie elemekkel, hol kellemes latin gitárral, hol lágy női vokálkísérettel.

Belehalgatáshoz kattints a zenelejátszóra!

további részletek...

Majsai Gábor Megosztom

Sziasztok

Köszöntök minden kedves látogatót!

Oldalamon folyamatosan frissülő médiatartalmakat (képek, videók, hírek stb.) találtok, így lehetőségetek van minden eseményről, aktualitásról azonnal tudomást szerezni.

A legfrissebb hang- és videoanyagok is folyamatosan elérhetőek, valamint az oldal kibővített galériája, lemezrendelési és multimédiás funkciói is a ti kényelmeteket szolgálják. Hamarosan lehetőségetek lesz feliratkozni hírlevélre, hogy a koncertekről, fellépésekről és az esetlegesen megjelenő új lemezemről is elsőkézből értesüljetek.
Kellemes szórakozást kívánok,

Gábor
Partnereim
Facebook


SWING SWING SWING

A SWING SWING SWING album aranylemez lett.
részletes infomációk itt!

Mindent a SWING SWING SWING albumról
kattintson ide a részletekért!


Hírek, aktualitások

2013. június 22. 21:00 órától Majsai Gábor és a Majsai Swing Stars egész estés koncertje a gyõri Esterházy Palotában (Gyõr, Király u. 17.)
2013. június 30. 17:30 órától Majsai BaráTom Jones Band Tatán, a Víz-Zene-Virág fesztivál nagysátrában
2013. július 5. 18:00 III. Országos Bárzenész Találkozó Gálamûsora Eger, Agria Park Bevásárlóközpont, Széchenyi utca
2013. július 13. Szólókoncert Mosonmagyaróvár (zártkörû bál)
2013. július 27. 20:00-tól Jazzy Tower – Víztorony koncert a Margitszigeten: a Majsai Swing Stars egész estés mûsora. Részletes információ és on-line jegyvásárlás:
http://szabadter.hu/margitszigeti-viztorony/item/1387-jazzy-tower-majsai-swing-stars-koncert-2013-j%C3%BAlius-27.html

A www.szentgyorgynapok.sepsiszentgyorgyinfo.ro írása a nagy sikerû koncertrõl

2013. május 7. 20:00 UNITED EUROPE JAZZ FESZTIVÁL Besztercebányán (Banska Bystrica 20:00 Dolné Podium) Majsai Gábor és az Eleven BigBand koncertje
2013. május 19. Salgótarján, 29. Nemzetközi Dixieland Fesztivál, 18:00 Fõ tér, nagyszínpad, Majsai Gábor és az Eleven BigBand koncertje. Részletekért kattints a képre.
2013. május 31. Miskolc, Generali Aréna 19:00 órai kezdettel „Feelharmonic Love” A Miskolci Szimfonikus Zenekar nagykoncertje, sztárvendég Majsai Gábor.
„E kora nyári esten az elmúlt évek legszebb, legszenvedélyesebb szerelmes dalai csendülnek fel Kovács László karnagy szimfonikus hangszerelésében. A rock alappal kiegészült Miskolci Szimfonikus Zenekarral neves és ismert magyar popénekesek lépnek színpadra, mint Radics Gigi és Király Viktor, a Nagy duett sztárja: Király Linda, a Cotton Club Singers egykori énekese: László Boldizsár, a swing mûfaj hazai nagykövete: Majsai Gábor, valamint a Voice tehetségkutató gyõztese: Pál Dénes. Az est házigazdája a tévébõl jól ismert mûsorvezetõ: Till Attila.”
További részletekért KATTINTS A KÉPRE, jegyvásárlás: http://mso.hu/hu/esemenynaptar/2013/05/31/feelharmonic-love

2013. április 26-án 21:00 órai kezdettel Sepsiszentgyörgyön a Kultúrkertben a Szentgyörgy Napok keretében Majsai Gábor a Moson Big Band sztárvendégeként lép fel. Részletes program: http://www.szentgyorgynapok.sepsiszentgyorgyinfo.ro

lap tetejére
További híreink